Ако отличният порт на DOOM от 2016 г. за Nintendo Switch e някаква база за сравнение - а също и портовете на Wolfenstein, които са сходни - новият шутър DOOM Eternal ще бъде пълна с адреналин разходка до Ада и обратно. Още по-добре тогава е да знаем, че продължителността на играта ще бъде около цели 22 часа.

Това разкрива в ново интервю Марти Стратън от id Software, който потвърждава, че сингъл кампанията в DOOM Eternal може да ви отнеме между 18 и 22 часа според вашите умения. Нещо повече, студиото все още обмисля да вкара някакво съдържание в шутъра, което като нищо може да даде още някоя и друга брутална минута в неговия завладяващ свят.

Имайки предвид, че предишната част имаше кампания между 9 и 14 часа, изглежда, че DOOM Eternal ще ви даде почти двойно повече съдържание на същата цена. Все пак трябва да уточним, че различните тайни и скрити екстри в играта, които може да търсите, правят трудно изчисляването на точно средно време на изиграване.   

Най-важното в случая е, че DOOM Eternal се очертава като страхотно ново попълнение в каталога на Switch и нямаме търпение за нея.

Виж още: Строежът на твоята цивилизация в Age of Empires 2: Definitive Edition започва от 14 ноември (ВИДЕО)

Тагове: