Ако смятате, че домът ви изглежда скучен и сив и искате да разпрострете из него колоритната наслада на вашата геймърска машина, Razer има идея за вас със своето приложение Razer Smart Home.

Компанията отваря своята Chroma RGB екосистема, която в момента има 50 хардуерни партньори (предимно компютърни) за производителите на интелигентни домашни уреди с надеждата да синхронизират своите продукти с действията на играчите в повече от 200 игри. Приложението Razer Smart Home ще бъде порталът за потребителите да контролират повече от просто Lifx, Yeelight или Nanoleaf – производители на осветление, които следват някои от по-старата естетика там. Помислете за нещо в духа на Philips Hue или Cync.

Потребителите на компютри вече могат да използват програмите Chroma Studio, Chroma Visualizer и Chroma Connect, за да управляват своето RGB изживяване. Новото приложение Razer Smart Home е просто предназначено да разшири изживяването до мобилни устройства, тъй като повечето интелигентни крушки се управляват с приложения и за мобилни устройства, ако не и само за мобилни устройства – защо не и нещата, които вече са свързани чрез вашия акаунт в Razer?

Както разширението на Chroma RGB Ecosystem, така и новото приложение трябва да излязат някъде през първата половина на годината.

Снимка: Razer

Виж още: Razer и Fossil създадоха специален часовник за геймъри

 

Тагове: