Най-вероятно мнозинството наши читатели си мечтаят следващата година по това време да населяват тропически остров, а около тях да е отрупано с горещи питиета и хубави хора. Що се отнася до читателите ни с афинитет към конзолните игри обаче, те най-вероятно ще населяват виртуален свят в нова игра за PlayStation 5.

Независимо че Sony за момента е обявила единствено „празниците на 2020“ като пускова дата за новата си конзола, няма голяма компания, която да желае да пропусне потенциалните Thanksgiving продажби на американския пазар. Което означава премиера преди 26 ноември 2020 година.

Виж още: 8 важни ъпгрейда за есенния гардероб на всеки уважаващ себе си мъж

С други думи следващата година по това време множество американци ще се любуват на чисто новата си играчка.

За съжаление натъртваме на американци, защото почти всяка европейска премиера на нова конзола на Sony се е случвала месеци (до повече от половин година) след тази в САЩ и цяла година спрямо тази в Япония.

Искрено се надяваме обаче, предвид грандиозния пазарен успех на PS4 в Европа, да не се налага да чакаме твърде дълго.

Иначе очакванията на анализаторите са, че ще получим значителна порция информация (реален геймплей, визия на конзола и контролер и т.н.) относно PlayStation 5 в рамките на първото тримесечие на 2020 година.

Припомняме, че Sony обяви пред света PS4 през февруари 2013 година, а конзолата дебютира в края на същата година.

Така де, надъхани ли сте за PS5? Достатъчна ли ви е все още хардуерната мощ на PlayStation 4/Pro? Чакате ли със затаен дъх голямото PS5 събитие на Sony?

Тагове: