Вече успяхме да разберем как ще изглежда бъдещата PlayStation 5 на Sony благодарение на появилите се 3D рендъри. Поне нейният devkit. Германският търговец на дребно MediaMarkt Saturn обаче представи своята собствена версия за визията на новата конзола на Sony.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

В тяхната представа PlaySation 5 ще има квадратен дизайн със заоблени ръбове и нещо, което отдавна трябваше да се случи – status светлина, която върви по продължението на едната страна на PlayStation 5. Конзолата изглежда много елегантна и гладка, но бутонът Turn on не е никак на място – едно просто On щеше да бъде достатъчно.Другата по-важна промяна тук е изцяло преработеният DualShock 5 контролер. В тези рендери се вижда, че новият PS5 контролер ще има по-малка версия, която е почти идентична по дисплей с потребителския интерфейс на конзолата. Това също е идейно хрумване, но Sony трябва да го изпълни много точно, за да се получи както трябва.

Следващото поколение конзола на Sony ще има много по-голяма activity светлина, както можете да видите в този кадър. Той ви дава и по-добър поглед върху огромния LCD дисплей на предполагаемия DualShock 5 контролер.

Не е изненадващо, че са използвали Grand Theft Auto VI на рендърите, играта определено ще лети на новата конзола.

Виж още: Най-успешните технологични продукти, които през 2019 година са с музейна стойност

 

 

 

Тагове: