Wobblers (Android, iOS)

От Umbrella Games

 

Wobblers е една вълнуваща и завладяваща аркадна игра, в която имате ракетен ускорител, с който издигате вашия герой все по-високо по пътя нагоре, където трябва да избягвате препятствия, и да се опитвате да задържите вашия Wobbler на платформата, без да падне.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)          

 

Puppo (Android, iOS)

От Shumpei Hayashi

 

Puppo е предизвикателна пъзел игра, която ще ви накара да искате да я играете отново и отново. Правилата са прости и лесни. Просто свържете три квадратчета със същия номер и цвят и готово. Броят на цветните квадрати ще продължи да се увеличава, докато не направите грешка и вече няма как да съберете цифри от един и същи цвят.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Heroes of Skyrealm (Android, iOS)

От Six Waves Inc.

 

Heroes of Skyrealm е мобилна игра, в което ще играете с над 30 легендарни герои, всеки с уникални способности и стилове на игра. Използвайте мощни атаки и магии, използвайте оръжия, или нападайте враговете си с огромни мечове. Изборът е ваш!

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Pan-Pan (iOS)

От Spelkraft

 

Pan-Pan е ново приключение, което ще ви потопи в един сюреалистичен свят, в който ще трябва да решавате пъзели, докато се наслаждавате на успокояваща музика от известния композитор Саймън Виклънд. Вашата задача е да поправите вашия свален космически кораб и да се върнете у дома.

Цена: 3,99 евро

 

After the End: Forsaken Destiny (iOS)

От NEXON M Inc.

 

Пригответе се да решавате зашеметяващи 3D пъзели в уникалната игра After the End: Forsaken Destiny. Приключението протича в един древен свят, в който баща и син пътуват в паралелни прави, разделени от времето. Започнете пътуването и намерете това, което идва след края! Решавайте динамични пъзели, използвайте секретни ключове за създаване на нови пътища. Разгледайте древните земи на този уникален свят и  се наслаждавайте на променящите се пейзажи. Изследвайте руини, тъмни храмове и повече!

Събирайте реликви от миналото, древни каменни фрагменти, разпръснати по пътя, за да възстановите статуи в чест на вашите предци.

 

Цена: 3,99 евро

 

Kidu: A Relentless Quest (iOS)

От Juan Pedrido

 

Kidu: А Relentless Quest е игра, в която ще изживеете невероятни приключения. Играта се възползва от жироскопа на мобилния ви телефон, за да решавате пъзели.

Налични са две безплатни нива и 14 платени. Ще се запознаете с древната цивилизация на маите, чак до азиатската култура. Разкрийте тайните и съкровищата, които ви очакват на всяко ниво! Открийте един нов начин на игра, в която перспективата играе съществена роля в геймплея. Очакват ви скрити платформи, скокове и още хиляди капани. Насладете се на невероятната видео обработка и графика.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Тагове: