Cubica (Android, iOS)

От Tigrido

 

Cubica е игра, в която трябва да композирате някои фигури от един и същи цвят. Когато достигнете всички цели - играта ще ви отведе към следващия кръг! Cubica ви позволява да продължите играта от последния кръг, до който сте достигнали. Можете да играете Cubica в дневен или в нощ режим. Тази игра наистина си струва вниманието!

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)          

 

Mystical Stones (Android, iOS)

От Magma Mobile

 

Преди много време, много преди да се създаде нашият свят, живели четири богини. Тяхната роля е да регулират цялата вселена чрез насочване на свещените камъни. Всяко едно тяхно действие променя съдби.

Уви, едно проклятие трансформира божествата в статуи. Лишени от свобода, те вече не могат да изпълняват своята мисия. Вие трябва да възстановите баланса! Бъдете разумни и се възползвайте от всеки стратегически ход.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Boulder Rush (Android, iOS)

От Tivola Publishing GmbH

 

Вземете чук и кирка и се пригответе да копаете! Изберете любимите си джуджета и им покажете пътя към дълбоката мина, за да спасите всички бедни животни! По пътя ще събирате монети и още забавни и готини елементи! Сови, коали мечки и дракони - животни от цял свят разчитат на вашата помощ.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Rhom Bus (iOS)

От Creatiu La

 

сRhom Bus e пристрастяваща игра с красива механика и внимателно проектирани нива с ромбове. Превъртайте плочките или ги обръщайте на дъската, за да завършите нивата успешно.

 

 

 

 

 

Цена: 1.99 евро

 

Rival Gears Racing (Android, iOS)

От ShortRound Games

 

Rival Gears Racing е уникално по рода си автомобилно приключение, което ще повиши вашите нива на адреналин. Състезавайте се с мощни автомобили, играйте с опоненти от цял свят, надграждайте си супер колата и се забавлявайте едновременно.

 

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Sniper Arena: PvP Army Shooter (Android, iOS)

От  Nordcurrent

 

Превърнете се в # 1 снайперист в това вълнуващо "1vs1“ приключение. Състезавайте се срещу повече от 500 хил. снайперисти в цял свят, почувствайте чистия адреналин от реалистичните бойни емоции. Потопете се в действието и се присъединете към битката веднага.

 

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Add Comment Collapse

Тагове: