Just Bones (Android, iOS)

От Elephant Games LLC

 

Just Bones е забавна игра, която ще ви върне в 90-те години на ХХ век, когато игрите изглеждаха по този начин. В нея ще играете с човешки скелет, който може да се разглобява на части. Съберете всички кости и инструменти, разпръснати из нивата, за да се телепортирате в следващото ниво. Помогнете на скелета да се върне към своята обител.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)          

 

Mushroom 11 (Android, iOS)

От Untame

 

Една нова форма на живот излиза от развалините, за да завладее света. Преобразявайте се в различни форми на живот, за да проучите този странен и предизвикателен ландшафт. Очакват ви зловещо красиви сцени, допълнени от ефирната музика на The Future Sound of London. Заглавието Mushroom 11 е носител на множество награди за дизайн и завладяващ геймплей.

 

Цена: 4,99 евро

 

Highway Getaway: Chase TV (Android, iOS)

От Vivid Games S.A.

 

Highway Getaway: Chase TV е уникална комбинация от състезателна игра и безкрайно преследване. Тя има невероятна графика и интуитивни контроли.

Вие сте шофьор беглец, каращ бързо през трафика. Вашата цел е проста: избягайте от полицията и съберете възможно най-много пари. Нека адреналинът тече във вените ви, ускорявайте и оставете всички да ви дишат пушилката! Те могат да ви гонят, но няма да ви хванат.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Euclidean Lands (iOS)

От kunabi brother

 

Euclidean Lands е красив пъзел с уникална механика, която съчетава изометрична архитектура и походово движение във вълнуващ средновековен свят. Завъртайте куба, за да промените перспективата. Решавайте трудни пъзели и използвайте заблуда, за да победите злия враг и неговите подчинени.

 

Цена: 2,99 евро

 

GetMeBro (iOS)

От GimmeBreak

 

GetMeBro е уникална мултиплеър игра, като никога не сте играли друга като нея. Елате на бойното поле и повалете съперника си в непримирима битка за живота ви. Създайте най-добрата стратегия, за да си гарантирате победа. Избирайте от голямо разнообразие от възможности за персонализиране на вашия герой. Отключвайте нови способности, участвайте в турнири и много, много повече.

Играта изисква постоянна връзка с интернет.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Planet of Heroes (iOS)

От MY COM

 

Planet of Heroes е едно вълнуващо приключение, което ще ви пренесе на планетата на героите. Очаква ви невероятна графика, стратегическа дълбочина и епични битки в спиращи дъха 7-минутни двубои.

Вече хиляди играчи се бият на планетата на героите. Готови ли сте за предизвикателството? Играйте с приятели, изпълнявайте предизвикателни мисии в PVE кампании и надграждайте героите си! Играта е напълно безплатна и може да се играе дори в офлайн режим.

 

Цена: Безплатна