OXENFREE (iOS)

От Night School Studio

 

Едно страхотно приключение се пренася в мобилния свят. Алекс е будна и весела тийнейджърка, която заедно с новия си доведен брат и група приятели се отправя на нощен поход на остров с изоставена военна база. Купонът се превръща в ужасяващо нощно преживяване, когато неволно отварят призрачен процеп, свързан със загадъчното минало на острова.

 

Цена: 3.99 евро

 

Fluffy Jump (Android, iOS)

От Noodlecake Studios

 

Докоснете екрана, за да скачате от платформа на платформа, и се опитвайте да не падате. Събирайте монети, яйца и отключвайте нови животни, с които да играете. Можете да играете с над 80 животни. Намирайте скрити цели, за да отключвате пухкави приятели!

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)       

   

Kingdom: New Lands (Android, iOS)

От Raw Fury

 

Kingdom: New Lands е игра, в която ще играете на далечни острови, изпълнени с мистерии, които чакат да бъдат открити. Ще се нуждаете от цялата сила на поданиците си, за да отплавате и да намирате нови кралства в тези нови земи.

Пътувайте до новите земи, изследвайте планини и преминавайте през различни препятствия по пътя си. Бъдете смели и се борете до самия край.

 

Цена: 21.99 лв.

 

1942 MOBILE (Android, iOS)

От CAPCOM

 

1942 MOBILE е класическата игра от 90-те години на ХХ век. Насладете се на страхотни въздушни битки по всяко време и навсякъде!

Летете над Пасифика по време на Втората световна война. Стреляйте по вражески самолети, избягвайте вражески огън и достигнете колкото може по надалеч.

 

Цена: 4.79 лв.

 

Almost a Hero (iOS)

От Bee Square

 

Almost A Hero е RPG игра, в която 9 безполезни идиоти тръгват на приключение, за да бъдат малко по-безполезни. Помогнете им в стремежа им да станат герои в древна земя. Тренирайте ги, за да усвоят бойни умения, магически сили и бой с мечове. Изпълнявайте куестове, откривайте тайни и се забавлявайте.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Pavilion: Touch Edition (iOS)

От Visiontrick Media

 

Pavilion е озадачаващо приключение, което ви хвърля директно в свят със загадъчна атмосфера, без никакви напътствия. Помогнете на мистериозния главен герой да продължи напред в този сюрреалистичен свят, където реалността се сблъсква с фантазията.

Взаимодействайте си с околната среда чрез звуци, светлини и физически обекти. Играйте Pavilion не с очите и ръцете си, а с вашите сетива.

 

Цена: 3.99 евро

 

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Play

Направи си сам у дома: Nintendo Switch

8 | 20.10.2017