Чисто новата функция за преглед на дейностите ви през годината на Steam ще ви даде едно от обобщенията в стил Replay на това, което сте направили на най-голямата платформа за компютърни видеоигри тази година, с показатели като най-играни заглавия, процент отделено време и кога сте играли – дори неща като колко отделни сесии сте стартирали.

Ето как да получите своя Steam Year in Review: прегледайте раздела New & Noteworthy в горната част на магазина на Steam на десктоп или приложение за настолни компютри, след което щракнете върху Steam Replay 2022, за да получите вашето персонализирано издание. На мобилно устройство ще трябва да докоснете менюто отгоре, за да стигнете до New & Noteworthy.

Като алтернатива можете просто да щракнете върху връзката тук.

Новата функция идва в комплект с доста разностранни опции за споделяне, които ви позволяват да зададете вашето резюме на геймърската 2022 г. като видимо само за вас, вашите приятели или широката общественост. Можете също да използвате бутоните за споделяне, за да подготвите екранни снимки в пропорции, готови за споделяне в любимите ви социални медии. Фонът на страницата дори е красиво подреден с игри, които сте играли.

Хората вече споделят своите обобщения и така може да научите много за някои от вашите приятели, чиито геймърски навици не познавате, както и дори да откриете нови потенциално интересни игри.

Снимка: Unsplash

Виж още: Една от най-високо оценените игри в Steam ви изпраща в свят от гумени патета