Тази година Super Mario стана на 35 години – първата NES игра излиза в Япония на 13 септември 1985 г., – но изглежда, че продължаващата коронавирус пандемия е объркала плановете на Nintendo да отбележи подобаващо събитието.  

Наскоро стана ясно, че компанията планира страхотна Switch колекция, която включва преработени версии на Super Mario 64, Super Mario Sunshine и Super Mario Galaxy, както и специално издание на WiiU хита Super Mario 3D World.

Очакванията на милиони фенове бяха, че тези проекти ще бъдат обявени това лято, като дори първоначалният план на Nintendo е бил анонсът да дойде на Е3 2020. Следователно премиерата на колекцията от класически Super Mario заглавия трябваше да се случи през септември, а на Super Mario 3D World Deluxe – през октомври или в началото на ноември.

И, разбира се, нищо от това вече няма да се случи.

Според най-новите слухове анонсите на Super Mario колекцията и Super Mario 3D World ще станат този месец просто за да може Nintendo по някакъв начин да отбележи 35-ия рожден ден на закръгления водопроводчик. Колекцията обаче вече трябва да се очаква към края на есента или зимата, а преработената версия на Super Mario 3D World може да остане едва за 2021 г., пропускайки напълно тържествената година на Super Mario.

Снимка: Nintendo

Виж още: Star Wars: Galaxy's Edge показва любимата ви далечна галактика през VR шлема (ВИДЕО)

 

Тагове: