Талантлив reddit потребител, ползващ прякора Kevin0304, създаде впечатляващо изглеждащ вариант на потребителския интерфейс на новата конзола PlayStation 5. Въпреки че Sony все още не е показал как ще изглежда той наистина, определено си заслужава да видите любителската адаптация, която ще възбуди апетита ви за новото поколение конзоли. Както се очаква, идеята на автора е, че интерфейсът на PlayStation 5 ще бъде еволюция на този от PlayStation 4, докато прочутият XMB завинаги ще остане в миналото.

Към момента PlayStation 5 се очаква на пазара в този празничен сезон, което означава по същото време когато Microsoft ще пусне своя Xbox Series X. Въпреки продължаващата коронавирус пандемия не се очаква забавяне в двете системи и те трябва да бъдат налични в магазините в уреченото време.

Sony очаква до края на 2020 г. да продаде 10 милиона PlayStation 5 конзоли. Системата ще се продава в два варианта: един с оптичен диск и един само за дигитално съдържание. Засега Sony пази цената на PlayStation 5 в тайна, но се предполага, че тя няма да е по-висока от 500 долара.

Снимка: YouTube

Виж още: Apple плаща по 25 долара на всеки с умишлено забавен iPhone