Оказва се, че сървърите на новата Fallout 76 могат да издържат ядрен удар точно толкова, колкото крехко тяло. С други думи не могат.

Дни след старта на масовата онлайн ролева игра група закачливи геймъри организират синхронизирано изстрелване на три ядрени бойни глави върху света на играта. В момента на сблъсъка обаче сървърите на Fallout 76 блокираха, изхвърляйки играчите. Така какви радиоактивни чудовища се пръкват след ядрения апокалипсис, засега ще остане мистерия.

YouTube потребител с прякора Nickaroo93 е записал преживяването, което се случва, след като той и приятелите му победили Scorchbeast Queen. В случай че още не сте стигнали дотам, Scorchbeasts са врагове от висок клас, а тяхната кралица е 95-о ниво и имате ограничено време, за да я победите.

Геймърите са участвали доста активно в бетата на Fallout 76 и така са имали достъп до ядрените кодове преди официалния старт на играта. Bethesda уверява, че новият пач, който ще бъде пуснат днес, 19 ноември, ще донесе по-голяма стабилност на света на играта – и няма да се допускат технически проблеми да застанат на пътя на деструктивните ви амбиции.

Тагове: