Рейсинг симулацията F1 2020 ще включва нова писта от календара на Формула 1, чието строителство буквално приключи преди няколко седмици. В играта ще може да пътувате до Виетнам, за да се състезавате на Hanoi Street Circuit за първи път. Това трасе бе завършено в края на февруари 2020 г. и се очаква да дебютира в следващия сезон на Формула 1, която пък в момента е временно отложена заради пандемията от коронавирус.

В трейлъра по-долу може да видите пилота на Ferrari Шарл Льоклер, който прави обиколка по дигиталната писта. Тя е с дължина 5.6 км и има 23 завоя, като лентата на питстопа е доста къса. Пистата е вдъхновена от други емблематични F1 трасета като това в Монако и Нюрбургринг.

Това е втората писта във F1 2020, която Codemasters представят на феновете. Преди това английското студио показа дигиталната версия на холандската писта Circuit Zandvoort, която е известна с прочутия си финален завой.

F1 2020 излиза за РС, PS4, Xbox One и Stadia на 10-ти юли и все повече изглежда, че играта ще изпревари следващите състезания в сезона на Формула 1 – ако той изобщо се проведе тази година.

Виж още: Второто поколение Google Stadia вече е в ръцете на разработчиците

 

 

Тагове: