Vampire The Masquerade – Bloodlines 2, дългоочакваното продължение на обичаното ролево приключение от първо лице от 2004 г., най-сетне бе анонсирано по-рано тази седмица за РС и конзоли. Феновете обаче се притесниха от факта, че играта ще бъде пусната в магазина на Epic, което навява мрачни опасения за някаква форма на ексклузивност. Издателят Paradox Interactive побърза да ги увери, че Vampire The Masquerade – Bloodlines 2 няма да бъде ограничена до нито една платформа или магазин.

РС геймърите закономерно се притесняваха за такова решение, тъй като в последно време видяха как много игри бяха извадени от Steam и GOG за сметка на появата им ексклузивно ва магазина на Epic. Такива заглавия са Metro Exodus, Phoenix Point и The Division 2.

За щастие в случая с Vampire The Masquerade – Bloodlines 2 издателят обещава, че „няма ексклузивна сделка“ и играта ще се появи по едно и също време на всички обявени платформи -  това са PS4, Xbox One и PC чрез Steam GOG, Paradox и Epic.  

Vampire The Masquerade – Bloodlines 2 е предвидена за началото на 2020 г., така че до появата на играта има доста време и на този етап притесненията къде точно ще я играете, все още са повече или по-малко излишни.

Moto G7 Plus – колко висок е средният клас през 2019

---

5 полезни продукта за всеки мобилен потребител

Тагове: