Как ще реагирате, когато научите, че се прави нова Horizon Zero Dawn игра от екипа, създал Dark Souls и Resident Evil? Преди да изпаднете в екстаз, веднага уточняваме - става въпрос за настолна игра.

Повторното връщане в девствения постапокалиптичен свят ще стане благодарение на майсторите от Steamforged Games. Това са хората, които преди това направиха през Kickstarter сполучливи адаптации на Dark Souls и Resident Evil 2 като настолни игри. По всяка вероятност именно през тази платформа ще бъде финансирана и Horizon Zero Dawn.

Засега не знаем много за проекта, но Steamforged Games сподели няколко концептуални фигурки на Алой и един от роботизираните динозаври. С благословията на Sony Interactive Entertainment и холандците от Guerrilla Games, които разработиха Horizon Zero Dawn, със сигурност ще видим един доста изпипан продукт.

Междувременно, докато чакаме настолната игра, спокойно може да се върнете в света на хитовия PlayStation 4 ексклузив и да видите дали пък не сте пропуснали някоя от многобройните му тайни.

Тагове: