Ако имате Xbox 360, не сте го включвали за известно време и искате усещане за носталия, пуснете го днес. Конзолата получи първата си системна актуализация за повече от две години.

Никой не изглежда да знае какво прави ъпдейтът, освен че носи "малки корекции на грешки и подобрения", но, хей, това показва, че Microsoft все още поддържа легендарната система.

Последната системна актуализация за Xbox 360 дойде на 29 март 2016 г., около месец преди Microsoft официално да обяви, че приключва производството ѝ.

Въпреки че все още се поддържа с функциите на Xbox Live и Marketplace и всички останали, обратната съвместимост и разпространението на Xbox One премести много стари Xbox 360 игри в новата конзола. Възможността да се играят стари заглавия на новото устройство беше обявена на E3 2015 и оттогава се превърна в основна функция. Обратната съвместимост позволява на последната конзола на Microsoft да поддържа над 500 стари игри и като добавим факта, че нови заглавия се появяват на седмична база, не е изненада за популярността на Xbox One.

За тези, които се чудят, последната системна актуализация на PlayStation 3 бе 4.82 и е издадена на 14 ноември 2017 г. Версията 5.5.2 за Wii U излезе на 17 юли 2017 г.

Тагове: