Мозайката най-накрая започва да се нарежда за космическия туризъм на Virgin Galactic - компанията за пръв път изстреля SpaceShipTwo от Spaceport America. Това беше просто тест за излитане от голяма височина, но полетът позволи космическото устройство да изпълни предназначението си и даде на пилотите възможност за запознаване с въздушното пространство на Ню Мексико. Това също ще помогне на Virgin да сравни производителността с подобни маневри от предишни тестове.

И преди да попитате: да, Virgin предприе стъпки, за да запази екипажите в безопасност по време на пандемията COVID-19. Компанията преработи оперативните елементи на полета, за да държи хората на разстояние, и изискваше „универсална“ употреба на маска.

Пред нея все още има още тестови полети. Това приближава Virgin значително по-близо до целта да изведе пътници в Космоса. Компанията със сигурност е под натиск бързо да стартира комерсиалните космически полети. Финансовото положение на Virign e тежко от известно време и няма да се промени, докато клиентите не получат това, за което плащат.

Виж още: Онлайн изпитите: смущаващи и леко зловещи за ученици и студенти