Наскоро представеният, от Ford ,електрически Mustang Mach - E, бързо се превръща в една от най-обсъжданите суперколи за последните няколко години. Новото EV изглеждаше страхотно на своя дебют в LA Auto Show, но хората доловиха един, може би, огромен пропуск в много важна част от новия Mustang - софтуерът.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

Представянето и практичноста на колата ще бъдат големи фактори за успеха й, но и новият софтуер Sync 4, който ще дава мощност на гигантски 15,5-инчов сензорен екран на таблото ще има голямо въздействие върху ежедневието с тази кола. Разочароващо бе, че Ford не даде голям шанс за try-out на софтуера и в някои случаи активно обезкуражаваше хората да не се опитват да го използват. Това, разбира се, породи огромни съмнения относно стабилноста на програмата.

Как да поддържате красиво тяло посредством модерните технологии

Софтуерът, работещ на трите дисплея, който Ford разкри, е толкова бъгав, че лицата, работещи на събитието, спираха хората, които правеха опити да цъкат по екрана на dashboard-a. Единственото място, където публиката можеше да се опита да разучи Sync 4, е било в един отделен kiosk в близкия хангар, който, заедно с останалата част от събитието е затворил малко повече от един час след края на сценичното представяне на Mustang-a.

Тагове: