Европейската космическа агенция е дълбоко влюбена в своята планета. За да отбележи Деня на влюбените (вече с вчерашна дата), ESA ни показва невероятно видео, което показва разкошни земни пейзажи с причудливи форми, наподобяващи сърца.

Всички те са заснети от Космоса и показват несметните чудеса на нашата планета. Острови, езера и различни природни формации сякаш се обясняват в любов на нашия скромен космически дом.

За съжаление не всички любовни истории имат щастлив край. Красивите води на Аралско море някога го правеха четвъртото най-голямо езеро в света, но днес то има едва 10 процента от някогашния си обем - останалите води са използвани за напояване. Това превръща Аралско море в едно от най-големите екологични бедствия в света.

"За Деня на Свети Валентин се надяваме тези образи да ви изпълнят с любов към нашия свят", казва ЕSА, "и служат като малко напомняне, че подобно на другите, които обичаме в живота, нашият свят трябва да бъде ценен и грижлив, за да може да процъфтява."

Как да направите сайта си по-сигурен и надежден?

---

За „David Bowie Is?”, музикалните приложения и защо не трябва да използваш телефона си единствено за „Facebook” браузинг

---

Изненадай любимия с дигитален подарък: Windows и Office лиценз от GoodOffer24

 

Тагове: