Какво ли е да си част от сериал като „Игра на тронове“? Да живееш в страхотния вълнуващ свят, създаден от Джордж Мартин, а след това пресъздаден по невероятен начин от HBO? Крисчън Найрн, който се превърна в герой на публиката с ролята си на Ходор (и част от един от най-тъжните и емоционални моменти в сериала), Даниел Портман (Подрик) и Владимир Фурдик (един от най-смразяващите злодеи – Краля на нощта) знаят много добре това чувство. И ще можете да го усетите, когато се срещнете с някой от тях! Точно така – благодарение на HBO България ви даваме шанса не само да сте част от най-голямото поп-културно събитие Aniventure Comic Con 2018, където два дни можете да се потопите в гейминг, косплей, комикси, филми и сериали, но и да се срещнете с хората, направили Ходор, Краля на нощта и Подрик толкова харесвани!

Най-хубавото е, че от тази среща ви делят само три стъпки:

Първо, регистрирайте се за безплатния месец в HBO GO*.
Второ, изпратете ни имейл (на vdjambov@hicomm.bg) от имейл адреса, с който сте се регистрирали. В него можете да ни напишете кой е любимият ви герой от „Игра на тронове“!
Трето, името ви да бъде изтеглено на случаен принцип от всички участвали.

Осигурените награди са пет единични пропуска за Aniventure Comic Con 2018**, включващи Meet and Greet с един от актьорите, споменати по-горе, както и една допълнителна изненада.

Това е всичко, което трябва да направите. Началото на играта започва днес (04.09.2018 г.), а краят е тази неделя (09.09.2018 г.). Победителите ще бъдат изтеглени на 10.09 (понеделник) на живо в страницата на HiComm във Facebook.

За първа стъпка посетете страницата на HBO GO! Ето така започва приключението.

*Въпреки че регистрацията за HBO GO изисква въвеждането на дебитна или кредитна карта, услугата може да бъде преустановена преди края на безплатния месец. По този начин можете да тествате и ако не ви допадне, няма да загубите нищо. HBO GO има богат каталог от филми и сериали, като съдържанието е налично с български субтитри. Наличен е и специален раздел за деца, пълен с филмчета с дублаж на български език.

**HBO България и HiComm не поемат възникнали разходи около посещението на събитието – път и престой.