Докато първи сезон на телевизионния сериал Lord of the Rings на Amazon все още не е започнал да се снима, Deadline съобщава, че вече има планове за втори сезон. Всъщност от специализираното издание съобщават, че в момента планът е да се заснемат първите няколко епизода от първи сезон, след което да си направите „почивка от четири до пет месеца“, докато създателите на шоуто разработват сценарии и подходите за останалите два сезона.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

Наскоро видяхме, че Apple се обвърза рано с втори сезон на първоначалните си телевизионни предавания, а Variety съобщава, че макар Amazon да дава зелена светлина на шоуто за два сезона, то досега не беше напълно потвърдено.

Подобно на филмите, сериалът ще се снима в Нова Зеландия и продукцията няма да е евтина, така че е важно да се оправи всичко, преди камерите да се завъртят. От това, което чуваме, сериалът ще обхване времеви период, доста преди събитията в книгите и филмите, а актьорският състав все още не е напълно известен. Спекулира се, че обявяването на сериала рано и планирането на дълго прекъсване в средата на снимачния процес може да позволи на компанията да заснеме кадри за втори сезон по време на сезон 1 или да заснеме и двата сезона едновременно.

Виж още: 6 страхотни предложения на вече Black Friday цени

Още от Play