Все още ни делят няколко месеца от появата на Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker, но Disney продължава с плановете за бъдещето на поредицата и те ще включват една много интересна личност. Това е президентът на Marvel Studios Кевин Фейдж, който бе продуцент на всеки един филм от хитовата киновселена по комиксите. Имено на Фейдж е поверена разработката на напълно нов Star Wars филм като част от поредица от проекти в космическата вселена.

С края на сагата за Люк Скайуокър Lucasfilm ще отвори нова глава в историята на Star Wars с привличането на Кевин Фейдж, който сам се описва като неин запален фен.  

Според слуховете от Холивуд Фейдж вече е обещал на неизвестен „голям актьор“, че ще има конкретна роля в новия филм, но извън това не знаем други подробности. По отношение на другите Star Wars проекти, по които вече се работи, включват две отделни трилогии, съответно от режисьора на The Last Jedi Раян Джонсън и създателите на Game of Thrones Дейвид Бениофф и Д. Б. Уайс. Сериалът на Джон Фавро The Manadalorian ще стартира по Disney+, когато стрийминг платформата заработи от ноември.

Въобще междузвездните приключения (или изтезания - зависи от коя страна на барикадата сте) скоро няма да бъдат преустановени.

Виж още: Интернет полудя по Porsche Taycan, подминаващ аварирал Tesla Model S

Тагове: