Последният осми сезон на „Игра на тронове“ ще се излъчи по HBO догодина. Какво ще правим след последните финални надписи на любимия ни сериал? HBO работят сериозно по отговора на този въпрос от много време. Засега има пет потенциални проекта, като вчера научихме малко повече за един от тях.

Възможно е дори да видим епизоди, чиито действия се развиват хиляди години преди тези в „Игра на тронове“. Единият сценарист е, както се досещате - Джордж Р. Р. Мартин, а другият – Джейн Голдман – жената, която е писала сценария за Kick-Ass и Kingsman: The Secret Service.

Не е ясно обаче за какво точно ще се разказва в тези серии. Има много варианти, като например – въстанието на Робърт, войната водена от Нед Старк и Робърт Баратеон, историята на Егон Завоевателя и така нататък.

Въобще не сме сигурни, че тези идеи ще види бял свят. Но поне един от петте проекта, за които споменават от HBO, ще бъде реализиран. Вярваме, че това ще се случи, защото компанията знае, че иначе ще разочарова хилядите фенове на „Игра на тронове“, които ще дадат мило и драго, за да разберат още тайни от любимия си свят.

Още от Play