През май стана ясно, че световната футболна сензация (и модел, милионер и вероятна нова покупка на Ювентус) Кристиано Роналдо работи върху сценарийна драма за Facebook Watch, която разказва за футболен отбор изцяло от момичета в Ню Йорк. Но гигантът на социалните медии може да не приключил с работата си с живата легенда на футбола. Според Variety, Роналдо отново е в разговори с Facebook за 13-епизода от ново риалити шоу.

Не е известно много за документалната серия, въпреки че сайтът посочва, че Facebook може да плати на футболния феномен поне 10 милиона долара. Но източниците на Variety се различават в мнението си за това колко далеч до момента са напреднали разговорите. Предполага се, че риалити шоуто ще бъде произведено от Matador Content и медийната фирма Religion of Sports.

Макар че ексклузивните бейзболни предавания на живо на социалната медийна платформа не са популярни, други програми за спорт се радват на по-голям успех. След три сезона на риалити шоуто на ЛаВар Бол, Facebook Watch сключи сделка за програма за неговата младежка баскетболна лига. Разбира се, получаването на вътрешен поглед върху живота на мегазвезда като Роналдо ще бъде съвсем различна история и може да бъде сериозен ход, с който Facebook трябва да привлече феновете от цял ​​свят.

Тагове:
Още от Play