Трънливият път, който култовата поредица Uncharted върви от конзолата до големия екран, не показва признаци на обезтръняване. Поредният удар по проекта за екранизация на PlayStation ексклузива идва под формата на загуба на досегашния режисьор Шон Леви.

Според Hollywood Reporter Леви, който бе режисьор на двата Night At The Museum филма, като и Date Night и Real Steel, е решил да замени филма по Uncharted за режисьорското място в Free Guy, където в главната роля ще видим Раян Рейнолдс. Така проектът си търси нов режисьор, докато Том Холанд остава в главната роля като младия Нейтън Дрейк.

Sony Pictures, която държи правата върху Uncharted, се опитва да направи филма от доста време, като в един момент Марк Уолбърг бе привлечен за ролята на Дрейк, а имената на ветераните на Робърт де Ниро и Джо Пеши също бяха спрягани. Миналата година стана ясно, че вместо това трябва да видим Том Холанд в центъра на една история, която трябва да предхожда събитията, разказани в гейм поредицата. На по-късен етап именно Шон Леви разкри, че филмът е готов за снимки. Явно обаче това няма да стане толкова скоро и години след старта на проекта той продължава да бъде доста далеч от реализация.  

Технологичните постижения на 2018 и как ще изглежда светът през 2040 – в HiComm брой 210

---

Кои са най-добрите филми, игри и музика за 2018 г. според нашите читатели!

Е, поне все още имаме това симпатично 15-минутно фен видео:

Тагове: