Медийната звезда Дейвид Бекъм, когото някога познавахме като относително добър офанзивен халф, и семейството му са се съгласили да станат главните герои в документален сериал на Netflix, който ще разказва за техните кариери и сегашния им живот.

Netflix не коментира новината, но не я и отрича, след като тя се появи в английския таблоид The Sun. Според него собствената компания на Бекъм Studio 99 ще продуцира проекта заедно с Netflix, а като част от него ще видим „изключително лични кадри“, заснети с камера по време на семейни събития.

Документалният сериал ще отвори архивите на семейство Бекъм и ще ни покаже невиждани досега снимки и спомени от кариерата на Дейвид, както и ще хвърли повече светлина върху връзката му с Виктория и четирите им деца.

Екип от камери ще следва Бекъм в ежедневните му дейности като бизнесмен, включително и в работата му като част от управата на американския футболен отбор Интер Маями. Бивши съотборници и приятели като тв водещия Джеймс Кордън също ще се появят в сериала.

Снимка: Pikrepo

Виж още: Влезте в главата на Batman

 

Тагове: