Популярната стрийминг услуга HBO GO вече е достъпна за Android TV и LG TV.

Приложението за Android изисква версия на операционната система 6 и нагоре. По отношение на телевизорите на LG изискванията са приемникът да работи под LG WebOS.

Новата версия за LG Smart TV се поддържа от всички модели след 2015 година. Активационният процес е подобен на този, характерен за умните телевизори на Samsung и PlayStation конзолите. Тоест при стартирането на приложението се появява код, след което ползвателят трябва да отиде на www.hbogo.bg/activate (чрез браузър на компютър) и да въведе кода, изписан на телевизора му. Задължително трябва да се е логнал в профила си в HBO GO на браузъра, от който се опитва да активира телевизора.

Старите модели с операционна система Netcast няма да имат обновяване, но пък от друга страна старото приложение ще продължи да функционира за тях както досега.

Услугата на HBO е таргетирана спрямо българските потребители, предлагайки професионални преводи на български език, пълен дублаж на продукциите за деца и не на последно място доволно количество родни продукции.

Тагове: