Крис Хемсуърт, когото познаваме като русокосия бог Тор от филмите на Marvel, обяви официално, че договорът му за ролята изтича след “Отмъстителите 4”. В интервю с USA Today Хемсуърт призна, че не е сигурен как и с какво ще продължи в бъдеще, но определено няма повече да играе този герой - и признава, че това го ужасява малко.


Актьорът също така потвърди, че е водил сериозни разговори с един от президентите на Marvel Studios и основна движеща сила за филмовата вселена на Marvel (MCU) - Кевин Файги. Темата е била дали Тор като образ би могъл да получи собствен франчайз извън “Отмъстителите”, като за отправна точка се вземе “Тор: Рагнарок”. Хемсуърт казва, че това би било като ново начало за героя му. Той не е получил отговор дали подобен франчайз би могъл да се създаде на този етап. Ясно е обаче, че самият актьор предпочита да продължи напред в контекста на самостоятелен филм с тон, подобен на този в “Тор: Рагнарок”.

Хемсуърт няма желание да се връща към Тор преди "Рагнарок", но явно му хареса да играе героя в контекста на по-лекия и забавен тон на филма на Тайка Уайтити. Ако се доверим на успеха на "Рагнарок", възможността да видим Хемсуърт отново в ролята на бога на гръмотевиците не е никак малка.

А ако се чудите какво ни предстои да гледаме през 2018, можете да надникнете тук.

Тагове:
Още от Play