Легендарната слашър поредица Scream се завръща на голям екран. Paramount обяви, че премиерата на все още неназования филм ще се състои на 14 януари 2022 г.

Познатите лица от емблематичния хорър Кортни Кокс и Дейвид Аркет се завръщат в ролите съответно на репортерката Гейл Уедърс и шериф Дюи Райли. Снимките на новия Scream ще започнат по-късно тази година в Северна Каролина.  

Оригиналният Scream се появи през 1996 г. и бе създаден от големия майстор на ужасите Уес Крейвън. Лентата стана голям хит и даде нови сили на хорър жанра, който по онова време се считаше за практически излязъл от мода. Поредицата роди още три филма, последният от които видяхме на кино през 2011 г., както и сериала Scream, който изкара два относително успешни сезона, преди да бъде внезапно прекратен.

Успоредно с това студиото ще пусне на 12 февруари 2021 г. биографичния филм за джаз дивата Били Холидей, както и ще размести датите на три други филма - G.I. Joe спин-офът Snake Eyes се очаква на 22 октомври 2021 г., семейната комедия Clifford The Big Red Dog е насрочена за 5 ноември 2021 г., а следващата част от хорър поредицата Paranormal Activity ще гледаме на 4 март 2022 г. 

Снимка: Dimension Films

Виж още: Сериал за Batman тръгва по HBO Max заедно с предстоящия филм на Робърт Патинсън

Тагове:
Още от Play