Сериалът „Любовен живот“ с Ана Кендрик дебютира с първите си три епизода в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Любопитен факт е, че той е наличен паралелно с дебюта на новата щатска стрийминг платформа на Warner Media. Действието се развива в 10 епизода от по 30 минути, като след тройната премиера нов епизод ще бъде достъпен всеки следващ четвъртък.

Ана Кендрик („Перфектният ритъм“, „Здрач“, „Майк и Дейв си търсят гаджета“, „Лесна услуга“) влиза в ролята на Дарби. Любовната комедия проследява пътуването от първата любов до трайната любов и как хората, с които сме по пътя, ни превръщат в това, което сме, когато най-накрая се озовем с някого, с когото ще останем заедно завинаги.

Виж още: Рекорд за "Доза щастие": най-гледания филм в HBO GO в 7 държави

„Любовен живот“ е сериал за пътуването към другия и към себе си. Замислен като антология, всеки от сезоните му ще има различен главен герой, а отделните епизоди разказват историята на една негова връзка. Освен Ана Кендрик в първи сезон ще видим Зоуи Чао („Къде си, Бeрнадет“), Питър Вак, Саша Компер („Чудотворци“) и Лесли Манвил („Ordinary love“ с Лиам Нийсън). Любовната история от пилотния епизод е посветена на първия партньор в пътуването на Дарби, изигран от актьора Джин Ха („Тайна разработка“).

Създатели на сериала са Сам Бойд, който е сценарист и режисьор на пилотния епизод, заедно с Бриджит Бедар (награждавания с Еми „Прозрачно“ и „Рами“). Продуциран е от Lionsgate Television и Feigco Entertainment. Кендрик също е един от ко-продуцентите на сезона, заедно с Пол Фейг („Лесна услуга“, „Шаферки“) и Дан Магнанте („Необикновеният плейлист на Зоуи“).

Тагове: