Нов трейлър за първото в историята на Disney шоу с живи актьори от вселената на Star Wars The Mandalorian пристигна само няколко седмици преди очакваното стартиране на Disney+.

Новият трейлър включва няколко интересни кадри, включително акцент върху някои космически зверове, на които ще се натъкнат по пътя си героите. Има и нови боеве с космически кораби и обещанието, че феновете ще получат по-задълбочен поглед към ловеца на глави - „трудна професия", както се казва във видеото. И да, времето за мир е към края си.

Разположено между Star Wars: Episode VI — Return of the Jedi и възходът на първия орден в Star Wars: The Force Awakens, шоуто следва нов герой, изигран от Педро Паскал ("Игра на тронове"). Паскал го определя като „мистериозен самотен стрелец във външната зона на галактиката“ по време на панел за The Mandalorian на тазгодишното събитие Star Wars Celebration през април. Поредицата е силно вдъхновена от любимия на феновете герой Боба Фет и баща му Джанго.

Преди това изпълнителният продуцент Джон Фавро разкрива пред The Hollywood Reporter, че целта е да се покаже „по-тъмна, по-странна страна на Star Wars". Първият трейлър на сериала предложи зловещи кадри, но все пак видеото със сигурност се наклони към по-традиционните екшъни от Star Wars, включително сцени, включващи бойни космически кораби, борба с дроиди и схватки лице в лице.

The Mandalorian е един от най-амбициозните проекти на Disney+, като сериалът струва „около 100 милиона долара“, според изпълнителния директор на Disney Боб Айгър. Това поставя цената на всеки епизод на приблизително 12.5 милиона долара, наравно с някои от финалните епизоди на Game of Thrones. Той ще излиза ежеседмично, като финалните епизоди ще бъдат пуснати заедно със Star Wars: The Rise of Skywalker през декември.

The Mandalorian ще има премиера на 12 ноември, когато стартира Disney+.

Виж още: 3.1 саундбар системата, която докара 3D звука от киносалона… вкъщи!

 

 

Тагове: