Може би все пак има шанс несправедливо изгоненият Джеймс Гън да се завърне начело на следващия филм от поредицата "Пазители на Галактиката". Скандалното решение на Disney да освободи режисьора без реална причина не са хареса на никого. В защита на Гън се обявиха както фенове, така и актьори, включително Дейв Батиста. Сега изглежда, че шефовете на Маrvel са стигнали до същото заключение, и последните слухове в Холивуд са, че се провеждат усилени разговори извън светлините на прожектори за връщането на Гън.

Според информацията хората от Marvel се опитват да убедят Disney да намери компромис, който да позволи завръщането на Гън начело на "Пазители на Галактиката" - нещо, което очевидно ще бъде добре най-вече за самата поредица.

Изглежда не става въпрос за спорове и скандали, а за дискусия, идваща на фона на това, че целият актьорски състав се врече в лоялност към Гън. Неочакваното напускане на режисьора постави иначе печелившата поредица в неудобно място. Всичко това създаде напрегната обстановка и дестабилизира любимата на широката публика серия, донесла до момента 1.6 млрд. долара.

Имайки предвид, че втората част изкара повече от оригинала, Джеймс Гън прави нещо както трябва и може би това е факторът, който ще накара Disney да размисли.   

Тагове: