Комикс вселената на Marvel ще се разшири с още едно име, след като работата по Ant-Man 3 вече е започнала. Пейтън Рийд, който бе режисьор на Ant-Man и Ant-Man 3 and the Wasp, ще се завърне за третата част. На този етап не знаем никакви други подробности.

Изиграният от симпатичния актьор Пол Ръд персонаж имаше ключово място в битката срещу Танос и се предполага, че Ръд ще се завърне в главната роля. Така Ant-Man 3 става поредният нов филм от четвъртата фаза на киновселената на Marvel – това е всичко след Avengers: Endgame. Очаква се снимките по Ant-Man 3 да започнат в края на следващата година или в началото на 2021 г., което означава, че филмът ще последва Doctor Strange in the Multiverse of Madness и Thor: Love and Thunder.

Четвъртата част от филмовата офанзива на Marvel и Disney вече ще включва както кинопремиери, така и ексклузивни  за платформата Disney+ сериали.

Първият филм на Marvel след края на епохата Avengers е Black Widow със Скарлет Йохансон, който излиза на голям екран от 1 май 2020 г.  

Виж още: Настана време за гласуване и печелене на награди (големи)

Тагове:
Още от Play