Шефовете на Apple са „възхитени“ от първоначалната реакция към дебюта на новата стрийминг услуга Apple TV+ и нейните четири основни сериала: The Morning Show, See, For All Mankind и Dickinson.  

Според източници от Холивуд милиони зрители са видели четирите сериала през първите три дни на тяхната наличност. Средно те са гледали повече от час съдържание в Apple TV+, което надхвърля очакванията на компанията. Нещо повече - повечето зрители, гледали един епизод от четирите големи сериала, са продължили да гледат и остатъка от сезона.

Все пак не е ясно колко точно са спечелените зрители, защото Apple предлагаше и безплатен пробен достъп. Другият голям въпрос пред Apple по отношение на зрителския интерес е дали той ще се задържи до края на сезоните. Apple вече поръча направо два сезона от The Morning Show, а преди седмица обяви, че останалите три заглавия също са подновени за втори сезон.

По предварителен график в каталога на Apple TV+ следва да дебютира още Servant на 28 ноември, следван от Truth Be Told и Hala на 6 декември. Apple вече обеща, че ежемесечно ще добавя ново съдържание като филми и сериали, и до момента има 30 известни проекта в разработка.

Виж още: Ето кои звезди ще видим още в The Batman

Тагове:
Още от Play