Когато си пуснете филм или сериал по Netflix, съвсем нормално е след десетина минути да установите, че това не е вашата програма. Най-сетне Netflix ще ви позволи да премахвате тези заглавия от списъка на гледаните в момента, за да не ви пречат.

Целта е потребителите да имат повече контрол върху това, което се появява на главната им страница в Netflix. Continue Watching редицата буквално се набива на очи, тъй като е най-горе. От една страна, така е лесно да се върнете към неизгледан докрай филм, но, от друга, е безкрайно дразнещо, че ако вече нямате интерес към него, заглавието не изчезва от редицата. То постепенно бива избутано назад от новите гледания, но не се маха.

Сега най-сетне ще можете да ползвате новата функция, като натиснете на нежеланото заглавие и потвърдите подканящия надпис.

Освен това Netflix ще направи по-бързо намирането на епизоди, информация и рейтинги, като ги добави директно в менюто, когато изберете заглавието. Това ще ви спести отиването на индивидуалната страница на филма или сериала.

Опцията Remove from Row вече е налична за Android устройства, а от 29 юни ще я ползват и гледащите Netflix през iOS.

Виж още: Google Stadia е достъпна за почти всеки Android телефон

 

Тагове: