Netflix и продуцентската компания на Барак и Мишел Обама обявиха най-новия си филм: Becoming - документален филм, който следва Мишел, докато тръгва на турне, за да промотира едноименните си бестселърни мемоари.

Документалният филм е режисиран от Надя Холгрен. Лентата е продуцирана от Higher Ground Productions, компанията на семейство Обама, която създава съдържание за Netflix, Spotify и други. 

Новината идва с писмо от Мишел Обама, в което тя казва, че това не е било просто стандартна обиколка за промоция на книгата. „В големи и малки групи, млади и стари хора, уникални и обединени, ние се събрахме и споделихме истории, запълвайки тези пространства с нашите радости, тревоги и мечти.“

American Factory, първият филм, който излезе от продуцентската сделка на Higher Ground с Netflix, спечели тазгодишния „Оскар“ за най-добър документален игрален филм.

Въпреки че Netflix и Higher Ground само анонсираха филма едва днес, няма да чакаме дълго за излизането му - Netflix планира да стартира излъчването на Becoming след малко повече от седмица, на 6 май.

Виж още: Джей Джей Абрамс прави мрачен сериал по Justice League Dark за HBO Max

Тагове: