Вече знаете, че сериалът по The Witcher ще се завърти в каталога на Netflix през тази година, но сега е ясно, че ще трябва да почакаме доста, преди да го видим. Според изтекло писмо на компанията до нейните инвеститори сериалът ще дойде в Netflix едва през четвъртото тримесечие на 2019 г.

Това означава, че трябва да чакаме поне 6 месеца, преди да можем да го гледаме, тъй като Q4 започва от октомври. На практика, тъй като нямаме конкретна дата, е възможно чакането да продължи до ноември или декември.

В същото време това пак е по-добре, отколкото датата, която очаквахме първоначално. Другите слухове твърдяха, че фентъзи сериалът с Хенри Кавил в главната роля ще стартира едва през 2020 г., но сега знаем, че приключенията на Гералд, Йенифер и Сири ще са част от Netflix още тази година.  

Описанието на Netflix в каталога говори за това, как ловецът на чудовища Гералд търси своето място в свят, където хората често се оказват по-опасни от зверовете. Имайки предвид, че това е повече или по-малко сюжетът на всяка The Witcher игра или книга до момента, реално не научаваме много. Да се надяваме, че през лятото вече ще знаем повече и ще видим и първия трейлър.

Тагове:
Още от Play