Turn 10 Studios обяви своята първа Forza игра, която ще излезе за мобилни устройства. Тя се нарича Forza Street и представлява безплатен рейсър за iOS и Android, който има версия и за Windows 10. Всъщност най-новата част в едноименната рейсър поредица излиза първо точно за актуалната операционна система на Microsoft.

От днес Forza Street може да се свали за Windows 10, докато мобилната версия ще се появи по-късно тази година. В основата си играта предлага сингъл кампания, бързи състезания и мултиплейър с други играчи. Студиото обещава, че с времето ще добави нови функции към Forza Street на база на желанията на геймърите, макар да не дава повече подробности за това, какво ще представляват те.

Forza Street е създадена изцяло за портативен рейсинг, а геймплеят ще акцентира върху използването на газ и спирачка, а не толкова на прецизното управление – нещо, което е логично, имайки предвид ограниченията на смартфоните и таблетите. Автопаркът в играта ще включва десетки класически и модерни коли, които ще може да ъпгрейдвате. Бързите състезания са с продължителност от само една минута, за да може да се насладите на играта, когато разполагате с ограничено време.

Forza Street вече може да се свали от Microsoft Store.  

Най-четени
Всички

10 е-коли, които ще може да си купите в следващите 5 години

44 | 23.08.2019
Още от Play

Лично Дан Акройд иска да те ентусиазира за римастъра на Ghostbusters за Switch (ВИДЕО)

0 | 25.08.2019