Вече можете да гледате някое от най-популярното съдържание на Netflix без акаунт. Преди това можеше да се регистрирате за безплатна пробна версия, но това е още по-лесен начин да тествате платформата за видео стрийминг.

Можете да гледате любимия на феновете Stranger Things, вдъхновяващия Bird Box и други - изброяваме всички достъпни телевизионни предавания и филми по-долу. Имайте предвид, че е наличен само първият епизод от телевизионните сериали, така че ако намерите такъв, който ви харесва, ще трябва да си направите акаунт, за да гледате останалите (филмите обаче са налични изцяло).

Посетете тази страница в Netflix с помощта на десктоп браузър или браузъра на вашия телефон с Android (iOS засега не се поддържа по някаква причина). Също така не можете да използвате приложението Netflix на вашия телефон или смарт телевизор, то трябва да бъде през браузъра.

Това не е идеално решение, тъй като видеото идва с ниска разделителна способност и няма начин да го промените. Наличието на 4K стрийминг без акаунт би било чудесен начин да проверите дали вашата интернет връзка може да се справи.

Ето достъпните продукции:

Сериали

Stranger Things
Elite
Boss Baby
When They See Us
Love is Blind
Our Planet
Grace and Frankie

Филми

Murder Mystery
Bird Box
The Two Popes

Снимка: Netflix

Виж още: Huawei: Hикой закон не може да ни принуди да хакнем вашата мрежа

Тагове: