Последната седмица в мрежата изтекоха първите реални снимки на девкита на PlayStation 5. Фoрмата на въпросната версия на конзолата и „на живо“ продължава да изглежда адски странно. За пореден път ще подчертаем обаче, че формата на девкита на конзолата няма да има много общо с варианта, който ще сложим под телевизорите си в края на следващата година.

На база събрана от него информация обаче популярният дизайнер Concept Creator ни предлага рендъри на потенциална официална версия на конзолата. От видеото можем да видим действително по-различна визия на PlayStation 5. Включително и на DualShock 5 с мини дисплей.

Виж още: 25 души, променили света, които загубихме през последното десетилетие

Concept Creator споделя следното: „Опитах да предложа изчистен дизайн, като в същото време запазих сложната система за охлаждане (на девкита), която ще бъде присъща на толкова мощна конзола“.

Честно казано, рендърите на геймпада и конзолата действително изглеждат впечатляващо, но от друга страна сме почти 100% сигурни, че DS5 няма да предложи малък реагиращ на допир дисплей (подобен елемент ще го оскъпи зверски), а също и визията на конзолата e твърде сходна с тази на девкита. Въпреки корекциите, нанесени от Concept Creator.

Истината е, че разликите между девкитовете на PS4 и PS4 Pro спрямо крайния вариант на конзолите е огромна и очакваме това да е валидно и за PlayStation 5.

Все пак, ето видеото:

 

Тагове:
Още от Play