Последният трейлър на "Пришълецът: Завет" е тук, за да ни покаже какво ще видим след два месеца – на 19 май. В тези 2:36 минути ще видите почти цяла ретроспекция на филма, от кацането на планетата на Пришълеца, през инфарктните моменти, та чак до опита за бягство на оцелелите. В трейлърът ясно ще видите как ще изглежда пришълецът, който както винаги е изключително яростен и избива всичко по пътя си.

Ето и историята накратко: на път към планета в далечния край на галактиката екипажът на колонизаторския кораб Covenant открива място, за което смята, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят, чийто единствен обитател е синтетичният Дейвид (Майкъл Фасбендър), оцелял от обречената експедиция на кораба „Прометей”.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” (Alien: Covenant) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

 

 

Прочетете и това: Новият трейлър на Guardians of the Galaxy Vol.2 ни среща с бащата на Star-Lord 

Още от Play