Какъв ден! За капак на всички други трейлъри днес, най-сетне пристигна и този за следващата част на “Отмъстителите” на Marvel. Филмът ще носи официалното име Avengers 4: Endgame и… очевидно ще ни разбие емоционално.

Трейлърът ни показва резултата след победата на Танос във “Война без край”. Най-силните герои на Земята са обезверени от загубата на близките си и 50 % от всички създания във вселената. Но не са се отказали да си отмъстят. Железният човек, Капитан Америка, Черната вдовица, Хълк, Тор, Хоукай и дори Ант-Мен се подготвят за една последна битка, с която ще завърши настоящия цикъл филми от кино-вселената на Marvel. Към днешна дата в нея влизат 22 филма.

Avengers 4: Endgame ще отбележи края на приключението за много от любимите ни супергерои. Крис Евънс вече потвърди, че това е последният път, в който ще го видим в костюма на Капитан Америка. Останалите актьори от оригиналния състав на Отмъстителите - Робърт Дауни Джуниър (Железният човек), Марк Ръфало (Хълк), Скарлет Йохансон (Черната вдовица), Джеръми Ренър (Хоукай) и Крис Хемсуърт (Тор) - все още не са казали дали ще напуснат MCU след този филм.

Avengers 4: Endgame излиза на 26 април, малко след кино-дебюта на Капитан Марвел. Следващият филм от MCU след него е Spider-Man: Far From Home. Нещо, което донякъде разваля изненадата, че Спайдърмен ще се завърне към живота след Avengers 4. И най-вероятно няма да е единствения, ако слуховете за предстоящ филм за Черната пантера са верни.

Вижте вълнуващия трейлър тук:

Тагове: