Като подарък за феновете в Деня на св. Валентин те получиха тийзър-трейлър на четвъртия сезон на хитовия сериал Stranger Things. Придружено от закачливия надпис "От Русия с любов", 50-секундното видео започва със заснежен руски пейзаж, на фона на който група затворници полагат жп релси под наблюдението на въоръжени пазачи.

И какво да видиш – един от тези затворници е гладко обръснатият Джим Хопър, когото тук наричат просто "Американеца".

Не че на него му е лесно – той е заточен далеч от дома в снежната пустош на Камчатка, където ще трябва да се справя с човешки и други врагове. Междувременно в САЩ отдавна погребан ужас започва да се надига. Той трябва да свърже и последните парчета от пъзела на Stranger Things.

Миналата есен Netflix потвърди, че по четвъртия сезон на Stranger Things вече се работи и че създателите на сериала, братята Мат и Рос Дъфър, са подписали сделка за последващ филм. Предният сезон на Stranger Things бе гледан от над 40 милиона акаунта и компанията логично иска да поддържа този успех. Зa съжаление Stranger Things 4 все още няма дата на излизане, но прогнозите са за премиера в края на 2020 г. или началото на 2021 г.

Виж още: Паразит завладя и нощта на "Оскар"-ите!

Тагове:
Още от Play