Netflix предложи нов трейлър на своя аниме сериал Ghost in the Shell: SAC_2045 и обяви, че той ще се появи през април. Видеото разкрива, че целият оригинален актьорски състав от предишния сериал Ghost in the Shell: SAC ще се завърне. В допълнение музиката ще бъде композирана от Нобуко Тода, който е работил по култовата геймърска поредица Metal Gear Solid.     

За пръв път в историята на Ghost in the Shell сериалът ще бъде в стила на т.нар. 3DCG анимационен стил, който раздели феновете, чието преобладаващо мнение за него е негативно. Това е така, защото той се различава драстично от рисувания на ръка анимационен стил на оригинала.

Режисьор на Ghost in the Shell: SAC_2045 ще бъде Кенджи Камияма, който преди това направи популярния сериал от 2002 г. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. Действието в него се развиваше през 2032 г., докато в новия сериал ще бъде през 2045 г., което го прави своего рода продължение.

Оригиналният Ghost in the Shell филм и последвалият сериал бяха финансов и критичен успех и вдъхновиха филми като The Matrix, както и няколко видеоигри.

Виж още: Беър Грилс и десет известни личности се отправят към дивото – по National Geographic

 

Тагове:
Още от Play