Днес Pinball - магьосниците от "Stern Pinball" обявиха своята нова машина, базирана на хитовия сериал на Netflix - Stranger Things. Тя идва в три версии - Pro, Premium и Limited Edition - и всички те изглеждат пълни с интригуващ арт и много препратки към сериала.

  Виж още: Sony Xperia 5 - какво предлага умалената премиум версия на флагмана Xperia 1?

Premium и Limited Edition версиите може да се окажат доста ценни за колекционерите, тъй като те очевидно имат вграден видео прожектор, който може да показва изображения и анимации директно на Pinball - таблото. Двете издания имат и екран в центъра на дъската, който може да се превърне в рампа, водеща към пастта на Демогоргон.

Ако искате да закупите една от тях , обаче, не можете просто да я поръчате от сайта на Stern Pinball и да очаквате доставка до дома ви. Ще трябва да направите поръчка от оторизиран дилър или дистрибутор. (Можете да потърсите такъв тук.)

Но може би машината ще достигне до аркадните зали в града ви някой ден, и ако това се случи, тo би било един забавен начин да поемете по едно Pinball-тематично пътуване до "The Upside Down".

 

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Play