На 1 май в дългоочаквания филм "Черната вдовица" един от най-обичаните герои от редиците на Отмъстителите и комиксите на Марвел се изправя пред демоните от своето мистериозно минало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници – енигматичния Таскмастър. В ролята на емблематичната Черна вдовица Наташа Романоф се завръща Скарлет Йохансон – актрисата, която вече се идентифицира с образа и се хареса дори на най-взискателните фенове.

Финалният зрелищен трейлър на "Черната вдовица" затвърждава позицията на филма като едно от най-важните заглавия в киновселената на Marvel, което не отстъпва по амбиция и мащаби дори и на най-емблематичните продукции на студиото. Новите кадри дават нов поглед към впечатляващия екшън и колоритните герои и потвърждават, че в основата на филма лежи личната и затрогваща история на Наташа и нейната трансформация от опасен наемен убиец в един от най-важните членове на Отмъстителите.

Действието на "Черната вдовица" се развива малко след събитията от "Първият отмъстител: Войната на героите", когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си действа свободно и сама взима решения за съдбата си. Срещаме се и с нейното "семейство", включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

Режисьор на Черната вдовица е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), по сценарий на Джак Шейфър ("Мошенички от класа") и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Продуцент е Кевин Фейдж.

Виж още: Номинирана за "Оскар" звезда ще грее във филма по Uncharted

Тагове:
Още от Play