Крисчън Бейл предостави най-доброто представяне на Батман досега, а неговият Брус Уейн можеше да бъде основен стълб на DCEU. За съжаление трилогията „Тъмният рицар“ се случи доста преди появата на кинематичната вселена на Marvel и няма място в настоящата поредица от филми на DC Comics. Но Бейл ще се върне към живота на супергероите, присъединявайки се към Marvel вселената.

Множество слухове от Холивуд разкриват, че разностранният актьор е в разговори с Marvel за секретна роля във филма Thor: Love and Thunder, който е последният филм от фаза 4 на MCU. Оттогава чухме слухове за това каква може да бъде неговата роля, като феновете спекулират, че Бейл може да играе страхотен персонаж от комиксите или дори някой от злодеите. Сега съвсем нов "теч" твърди, че актьорът наистина ще играе злодей във филма и може да се окаже един от най-големите злодеи в MCU изобщо.

Бейл ще играе герой, който изисква моушън кепчър заснемане - точно както Джош Бролин и Марк Руфало съответно за Танос и Хълк. Първоначално се смяташе, че Бейл се обмисля за Dario Agger или Beta Ray Bill. Последното изглежда беше любимият избор на феновете за Бейл, въпреки че по това време нищо не беше официално.

Нова статия от сайта The Illuminerdi твърди, че Бейл е „категорично потвърден“ да играе „междугалактически злодей“ в Thor: Love and Thunder.

Illuminerdi предлага голямо разнообразие от Marvel герои, които биха могли да действат или да се възприемат като злодеи в началото, включително Beta Ray Bill, Dario Agger, Gorr the God Butcher, Adam Warlock и Silver Surfer. Не е ясно дали злодеят на Бейл ще донесе следващата заплаха от ранга на Танос, но това със сигурност е възможност - особено за някой със звездния статус на Бейл.

Marvel вече потвърди, че работи върху следващия епичен филм, наподобяващ Endgame, но ще трябва да изчакаме няколко години, за да стигнем до него.

Виж още: Disney ни показа какво предстои в Marvel вселената по време на Super Bowl (ВИДЕО)

Тагове: