Новият трейлър на "Black Widow" на Marvel Studios, най-сетне хвърля светлина върху противника на Наташа Романоф (изиграна от Скарлет Йохансон). Той се нарича The Taskmaster - майстор в пантомимата и добре обучен наемен убиец. Може да сте срещали вече антигероя в комиксите на Marvel. Той е известен със способността си да имитира физическите способности на всеки, с когото се бие. The Taskmaster се появява за първи път в Отмъстителите (брой #195, през май 1980).

  Виж още: CES2020: Най-щурите продукти, които видяхме на тазгодишното мегаекспо 

Въпреки че виждаме техния сблъсък едва в края на видеото, видно е, че той е опасен противник. Голяма част от кадрите, които виждаме в новия трейлър, бяха показани за първи път на фен конвенцията на Disney - D23.

Ако сте пропуснали да видите първото превю на филма, то може да го направите тук:

Скарлет троши в първия трейлър на Black Widow! (ВИДЕО)

В трейлъра също така са ни показани срещи с герои от миналото на Наташа. Флорена Белова (изиграна от Флорънс Пю) е една от тях. Белова става втората Черна Вдовица в поредицата комикси и е наречана сестра на Романоф във новото видео. Дейвид Харбър играе Червения Пазител, "съветски" еквивалент на Капитан Америка, за когото превюто загатва, че също може да е част от семейството на Наташа Романоф.

"Black Widow" е един от двата големи филмовия проекта на Marvel Studios тази година. Той ще бъде пуснат на 1 май. Другото заглавие е "The Eternals", един изцяло нов супергеройски филм, отново разигран във вселената на Marvel, ще го последва на 6 ноември.

  Вижте новото видео тук:

Оцени:
Рейтинг: 3
Тагове: