25-ият филм за Джеймс Бонд No Time To Die, преведен на български „Смъртта може да почака“, е отложен отново. Сега той се очаква на 22 април 2021 г., което е цяла година след началната му премиерна дата.    

През април се разбра, че лентата ще бъде забавена за ноември поради коронавирус пандемията. Новото забавяне дава на света още пет месеца да се възстанови от кризата и хората да съберат смелост отново да ходят на кино.

Разбира се, това не единственият голям филм, отложен за догодина. Такава съдба имаха Black Widow, The Falcon and The Winter Soldier и The Batman, чиято звезда Робърт Патинсън се разболя от коронавирус. Така засега очакваме през ноември новата анимация на Disney Soul, a през декември трябва да видим Wonderwoman 1984 и Dune на Дени Вилньов, макар че не бихме се учудили, ако някой от тях също бъде отложен в последния миг.    

Сред звездите от 25-ия филм за иконичния Агент 007 са Даниел Крейг, Рами Малек, Леа Сейду, Лашана Линч, Джефри Райт, Наоми Харис, Ана де Армас, Рори Киниър и Били Магнусен. Режисьорът е Кари Фукунага, а продуценти са Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи.

Снимка: Electrek

Виж още: Бъг в зарядните на Tesla в Европа позволява на конкуренцията да ги ползва безплатно

Тагове: