Предстоящата стрийминг платформа на Disney ще съдържа цялата огромна колекция от филми на развлекателния гигант. Новината бе оповестена от шефа на компанията Боб Айгер по време на среща с акционери. Тя представлява драстична промяна спрямо досегашната политика на Disney, която разрешаваше определени фирми да бъдат налични в магазините само за кратко време. По времето на видеокасетките и DVD дисковете тази политика беше дразнеща, но можеше да се заобиколи с бърза разходка до близката видеотека. През 2019 г. обаче тоав означава, че ако децата ви искат да гледат „Аладин“ някоя произволна петък вечер и нямат физическо копие, ще трябва да проявите известна находчивост.

Нещата са още по-трудни, когато става въпрос за класически филми на Disney, така че новината е добра за всички фенове на марката.

Стартирането на Disney + по-късно тази година за пръв път ще събере всичките 57 пълнометражни анимации на компанията, включително и такива като „Спящата красавица“, „Аладин“ и „Пепеляшка“, които не са налични за продажба или гледане през Amazon, iTunes и др. Към каталога ще се присъедини и огромната селекция филми, които минаха под шапката на Disney след закупуването на „Междузвездни войни“ и Marvel.

В същото време Disney ще извади всички тези филми от Netflix и така като нищо може да се наложи да търсите в eBay Blu-ray версията на някоя любима анимация на Disney от вашето детство.

Защо ИИ в игрите е толкова тъп и ще поумнее ли някога?

---

Имате нов геймърски лаптоп? Ето четири актуални игри, с които максимално ще му се изкефите! (ВИДЕО)

Тагове: